Bu konu 3 yanıt ve 3 izleyen içeriyor ve en son  baybil tarafından 10 ay 3 hafta önce tarihinde güncellendi.

  • Yazar
    Yazılar
  • #19461

    Sifa Karabulut
    Katılımcı
    Puanlar: 3

    sorun şu arkadaşlar,

    claymore açıyorum herşey normal açılıyor. ama zamanla 1 -2 sonra kartların hızları bir anda 0 oluyor. toplam hash 0 görünüyor arada hız atıyor ama total olanı bulmuyor. buda claymore da hız alanı göründüğü için kapandı uyarısı gelmiyor. artık ne zaman bakarsam o zaman farkına varıyorum. Başına gelen yada sorun yaşayıp çözen yardımcı olursa sevinirim.
    anakart biostar tb 250 pro
    12 adet p106 takılı
    toplam 3000 w psu takılı

  • #19463

    Boyut
    Katılımcı
    Puanlar: 17

    arızalı kart olabilir veya overclock ayarları fazla

  • #19464

    baybil
    Yönetici
    Puanlar: 438

    1-2 dakika sonra mı yoksa 1-2 saat sonra mı onu yazmamışsınız.
    Ama benim şahsi görüşüm, psu yetersiz geliyor olabilir.
    bilgisayar açıldığında power limiti bir %10 düşürün sonra kazım işlemini başlatın.
    Eğer sorun olmaz ise güç kaynağı yetersiz gelmeye başlamış olabilir.
    Eskiden kaldırdığı kapasiteyi artık taşıyamıyor olabilir.

    Ayrıca Ram yetersizse de oluyor. Öncelikle 16GB sanal bellek ayarladınız mı?
    Yoksa PC rami ni biraz arttırın sorun olmayacaktır.

    Kolay gelsin.

  • #19465

    baybil
    Yönetici
    Puanlar: 438

    Konu başlığında zamanla düşen hash demişsiniz ama aslında birden sıfıra düşen hash daha doğru başlık sanki.

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.