Clymore sorunu

Bu konu 6 yanıt ve 4 izleyen içeriyor ve en son  serkan tarafından 5 ay önce tarihinde güncellendi.

  • Yazar
    Yazılar
  • #17741

    Dogusum67
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 04 Şubat 2018
    Topics: 1
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Herkese merhaba , eth mining yapmaktayım ve yeni başladım fakat bir sorunum var ve ben bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım.Bilgisayar başında ayrıldıkdan yaklaşık 1-2 saat sonra clymore açık oluyor fakat havuza paylaşım yapmıyor.Saatler sonra bilgisayar başına geçtiğimde aktarımın durdugunu görüyorum.Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa eğer bana yardımcı olabilir mi ? çok teşekkür ediyorum şimdiden .

  • #17745

    Yasin Özçelik
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 26 Nisan 2017
    Topics: 32
    Replies: 184
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 13 times
    Puanlar: 159

    Merhaba

    Ekran resmi paylaşırsan daha sağlıklı olacaktır. Mantık yürütmek için daha doğru olur

  • #17747

    Dogusum67
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 04 Şubat 2018
    Topics: 1
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Şuan  için gönderdiğim resimde bir sorun yok madencilik devam ediyor ama bilgisayar başından ayrıldıkdan bir süre sonra entera basmam gerekiyor ya da kapatıp tekrar açmam gerekiyor.Bunu nasıl çözebiliriz ?

    Attachments:
  • #17750

    Dogusum67
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 04 Şubat 2018
    Topics: 1
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    buarada ekran karti asus strix gtx1050ti gaming

  • #17782

    Dogusum67
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 04 Şubat 2018
    Topics: 1
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Sanırım sorunu çözdüm , otomatik monitörü kapatmasından dolayı oluyormuş.Uyku modu evet ama hiç bunun etki edeceğini düşünmemiştim.

  • #17787

    baybil
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 18 Eylül 2016
    Topics: 60
    Replies: 398
    Has thanked: 24 times
    Been thanked: 21 times
    Puanlar: 230

    Geçmiş olsun

  • #19554

    serkan
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 09 Mayıs 2018
    Topics: 1
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 8

    selamlar;
    dostlar 1 adet 570 nitro 8gb aldım,16 mh’s hızını ne yaptıysam gecmiyor bios ve modlamadan öncede aynı değeri veriyordu şimdide aynı 3 gündür uyumadan sorunu cozmeye calısıyorum fakat 15 kere wındows kurup farklı drıver denememe ragmen sorunu cozemedım ozelden yada buradan yardımcı olabılecek dostlara ıhtıyac duymaktayım,resimdede goruldugu gıbı cebellesıyorum

    Attachments:

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Araç çubuğuna atla