Bu konu 8 yanıt ve 5 izleyen içeriyor ve en son  by_maffay tarafından 1 ay 3 hafta önce tarihinde güncellendi.

  • Yazar
    Yazılar
  • #11988

    by_maffay
    Katılımcı
    • Konu2
    • Cevap7
    • Toplam9
    • Süt

    Arkadaşlar RX 580 model 3 ekran kartlı makineye start verdiğimde Asus ekranı bazen geliyor bazen gelmiyor orda takılıp kalıyor. Makineyi defalarca aç kapa yapınca bazen windows açılıyor ama yaklaşık 15-20 starttan sonra açılıyor. Tek ekran kartı taktığımda sorunsuz olarak tek startta windows açılıyor. Sebebi ne olabilir? Nerede yanlış yapıyorum? Yarcımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim.

    • Bu konu 3 ay önce önce  by_maffay tarafından değiştirildi.

  • #11993

    Miraculin
    Katılımcı
    • Konu16
    • Cevap30
    • Toplam46
    • Taze Kaşar
    • ☆☆

    riserlarda sorun olabilir, elinizde başka varsa onunla tek tek deneyin

    • #12001

      by_maffay
      Katılımcı
      • Konu2
      • Cevap7
      • Toplam9
      • Süt

      Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat riserlarda sorun yok. Tek tek denediğimde hepsi çalışıyor. Hatta 2 kart takınca da çalışıyor. 3. kartı takınca asus ekranını atılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Windows açılışı yüklenmiyor.

  • #12008

    Yasin Özçelik
    Yönetici
    • Konu19
    • Cevap133
    • Toplam152
    • Kaşar
    • ☆☆☆

    Windows sorunu olabilir. Simplemining deneme imkanınız varsa onunla bir deneyiniz.

    • #12021

      by_maffay
      Katılımcı
      • Konu2
      • Cevap7
      • Toplam9
      • Süt

      Bu benimde aklımda hocam en son çare onu deneyeceğim. Windows ta değilde sorunun bios ayarlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Birkaç kişi aynı sorunu yaşamış. Bazısı Gen1 yaptım düzeldi demiş. Bazısı Auto yaptım düzeldi demiş. Ben bu ayarları tek tek denedim. Her denememde sorunsuz tek tıkda açılıyor ama 2. açmayı denediğimde yine Asus ekranını atlıyor ve orda kalıyor.

  • #12014

    slckgms
    Katılımcı
    • Konu1
    • Cevap7
    • Toplam8
    • Süt

    güç kaynağın nedir acaba? güç kaynağının yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir.

     

    • #12023

      by_maffay
      Katılımcı
      • Konu2
      • Cevap7
      • Toplam9
      • Süt

      Hocam 800W güç kaynağı var ama onun sorun yapacağını sanmam çünkü denk getirip bilgisayarı açtığımda güzel çalışıyor. Sadece kazımayı artırınca ısınıyor diye ikinci bir güç kaynağı daha taktım. 800+600 takılı şuanda.

  • #12154

    Ghengis
    Katılımcı
    • Konu0
    • Cevap75
    • Toplam75
    • Taze Kaşar
    • ☆☆

    Bios u update et. daha sonra asagidaki videodaki bios ayarlari yapmayi dene.

     

    Kolay gelsin.

  • #13019

    by_maffay
    Katılımcı
    • Konu2
    • Cevap7
    • Toplam9
    • Süt

    Arkadaşlar tüm yardımlarınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptım ama olmadı. Simplemining kurdum, şimdi güzel çalışıyor. Saygılarımla…

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.