MSI 270A PRO 6 Ekran kartının 3 ünü görmüyor

Forum Forumlar Kripto Para Madenciliği Madencilikle ilgili Genel Konular MSI 270A PRO 6 Ekran kartının 3 ünü görmüyor

Bu konu 6 yanıt ve 4 izleyen içeriyor ve en son  Safa38 tarafından 10 ay 3 hafta önce tarihinde güncellendi.

  • Yazar
    Yazılar
  • #5052

    Korhan
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 27 Nisan 2017
    Topics: 1
    Replies: 1
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Selamlar Arkadaşlar,

    MSI270A Pro ve 6 adet RX470 4 GB Nitro+ ile ilk rigimi kurdum fakat 3 ekran kartım kurulumun ardından çalışmıyor.

    Bi fikri olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkürler

     

  • #5056

    baybil
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 18 Eylül 2016
    Topics: 60
    Replies: 398
    Has thanked: 24 times
    Been thanked: 21 times
    Puanlar: 230

    hepsi modlu mu ?

    driver ne kullanıyorsunuz ?

  • #5156

    Korhan
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 27 Nisan 2017
    Topics: 1
    Replies: 1
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Selamlar abı,

    Taktıgım ılk 4  kartı goruyor. Fakat ardından takılan 5. ve ardından takılan 6. kartı gormuyor.

    Drıver:16.11.3

    Tesekkurler

     

    • #5160

      baybil
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 18 Eylül 2016
      Topics: 60
      Replies: 398
      Has thanked: 24 times
      Been thanked: 21 times
      Puanlar: 230

      yarın 11:10-11:30 arası müsaitim ararsan. 🙂

  • #14722

    miners
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 12 Kasım 2017
    Topics: 0
    Replies: 2
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Benimde 4 ekran kartını göruyor fakat kalan 3 ekran kartını görmuyor ana kart z 170 dalux lütfen bir yardım edin

  • #14847

    baybil
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 18 Eylül 2016
    Topics: 60
    Replies: 398
    Has thanked: 24 times
    Been thanked: 21 times
    Puanlar: 230

    selam, sorunu çözebildiniz mi ?
    Önce anakart bios güncellemesiyle başlamanızı tavsiye ederim. Ama çoktan çözmüşsünüzdür sanırım.

  • #14852

    Safa38
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 26 Nisan 2017
    Topics: 4
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 1 time
    Puanlar: 0

    merhaba sorunu şimdiye kadar çözmüşsünüzdür. eğer sorun devam ediyorsa
    https://baybil.net/Forumlar/topic/msiz270-a-pro-6-kart-gormeme-sorunu-cozumu/ buraya bakabilirsiniz

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Araç çubuğuna atla