Simplemining İle Madencilik

Bu konu 45 yanıt ve 12 izleyen içeriyor ve en son  sergensolmaz tarafından 1 ay 4 hafta önce tarihinde güncellendi.

  • Yazar
    Yazılar
  • #2704

    TahaErakay
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 62
    Replies: 271
    Has thanked: 1 time
    Been thanked: 11 times
    Puanlar: 2

    Simplemining ile tanışmam çok uzun zamana dayanmıyor malesef. Keşke daha önce tanışsaymışım. Olayımız şöyle. Bu yöntem madencilikte hem sizi yüksek maliyetlerden kurtarıyor hemde uzaktan yönetime olanak sağlıyor. Hoş tabi ssd hddlere para vermeyip 80gb 2. el bir hdd alsanızda masrafı kısmış oluyorsunuz ama hem flash belleğin sağladığı hız hem Os versiyonunun hızı(değiştirilmiş ubuntu versiyonu) hemde sistemin size sağladığı kolaylıklar (oc,fan ayarı,uzak yönetim) extra güzellikler arasında. Sitesinden indireceğimiz Simplemining OS’ u flash diskimize HDDRawCopy programıyla gömüyoruz. Flash diskimiz minimum 7gb olmalı.

    HDDRawCopy1.10Setup İNDİR

    İndirmek için R series v1081 + auto updates
    İndirmek için 
    RX series v1090 + auto updates

    Flash diskime indirdiğim imageyi gömdükten sonra anakarta bağladım.

    Pcyi çalıştırdığımda kendi Os sürümüyle birlikte açıldı. Tabi belki sizin anakart üzerinden boot ayarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Boot ayarlarını yaptıysanız saniyeler içinde düzgün bir şekilde açılacaktır.
    https://simplemining.net üzerinden sisteme giriş yaptığımda makinamın ekrana geldiğini ve çalışmaya başladığını gördüm. Tabi birde ilk önce site üzerinden giriş yaptıktan sonra miner ayarlamalarınızı yapmanız gerekiyor.

    Ben Ethereum kazdığımdan Claymore 9.2 seçtim kendi miner ayarlamalarınıda aşağıdaki kutucuğa girdim.

    Kaydet dediğimde miner otomatikman kendini resetliyor. Yeni ayarlarla başlıyor tekrardan. Sitedeki panelinizde dashboard bölümünden riginizin kontrollerini sağlıyor hatta oc yapabiliyorsunuz.

    Miner konsoluna ulaşabiliyor.

    Oc işlemini yapabiliyor,mineri tekrardan başlatıp hatta rigimizi tekrardan başlatabiliyoruz.

    Rx480 Nitro 8gb ile kurulu olan rigimin sistemsel ayarları şu şekilde. En verimli olduğu noktayı deneyerek buldum.

    Oc kısmından 1150 – 2150 olarak ayarladığınızda yukarıda consol fotosunda olduğu gibi değerlere ulaşıyorsunuz. Daha üstünü denediğimde hep hata aldım.

    Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardanda fikir almak isterim bu konuda. 

    tahaerakay.com

    Attachments:
  • #2967

    ysakay
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 10
    Replies: 75
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Elinize sağlık hocam.

    Acaba kartlara rom atıp simple mining yapmanın bir “+” sı olur mu?

    • #3028

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Rom atmadan simplemining yaptım birde romlayıp denedim. 2si arasında 2hs kadar bir fark aldım. Romladığım elektrik yönündende avantaj sağladı.

      Afaki farklar olmasada dediğim gibi bir fark gördüm arada. Ben +den ziyade sistemin stabilitesine aşık oldum diyebilirim.

      Çeşitli makaleleri okursanız linux avantajlarından bahsederler. Yurtdışında linux işletim sistemi daha yaygın olduğundan insanlar alışkın linux mining yaparken ayarlamalar vs pek zorlanmıyorlar. Ama bizler gibi windowsa alışmış insanlar linux yükleyip yapmaya çalıştığında afallıyor işin içinden çıkamıyor.

      Bu sistem tabiri caizse etliye sütlüye karıştırmadan size linux işletim sisteminde boğulmanıza fırsat vermeden işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Tak çalıştır sistem. En büyük artısı beni cezbeden tarafı bu oldu.

      tahaerakay.com

    • #3149

      ysakay
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 10
      Replies: 75
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      Rom atmadan simplemining yaptım birde romlayıp denedim. 2si arasında 2hs kadar bir fark aldım. Romladığım elektrik yönündende avantaj sağladı.
      Afaki farklar olmasada dediğim gibi bir fark gördüm arada. Ben +den ziyade sistemin stabilitesine aşık oldum diyebilirim.
      Çeşitli makaleleri okursanız linux avantajlarından bahsederler. Yurtdışında linux işletim sistemi daha yaygın olduğundan insanlar alışkın linux mining yaparken ayarlamalar vs pek zorlanmıyorlar. Ama bizler gibi windowsa alışmış insanlar linux yükleyip yapmaya çalıştığında afallıyor işin içinden çıkamıyor.
      Bu sistem tabiri caizse etliye sütlüye karıştırmadan size linux işletim sisteminde boğulmanıza fırsat vermeden işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Tak çalıştır sistem. En büyük artısı beni cezbeden tarafı bu oldu.

      Modlamak içinde windowsa ihtiyacımız var sanırım değil mi?

    • #3159

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Aynen windows ortamında rom atarsınız. Sonrasında zaten flash belleğe simplemining imagesini gömmeniz lazım. Daha sonrasında flashtan linux başlayacaktır.

      tahaerakay.com

  • #3151

    baybil
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 18 Eylül 2016
    Topics: 60
    Replies: 395
    Has thanked: 22 times
    Been thanked: 21 times
    Puanlar: 114

    Evet. ATIWINFLASH var sadece.

  • #5141

    Ahmet Esgin
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Mayıs 2017
    Topics: 2
    Replies: 3
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Windowsta olduğu gibi 16 GB sanal bellek gereksinimi de yok sanırım

  • #5145

    baybil
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 18 Eylül 2016
    Topics: 60
    Replies: 395
    Has thanked: 22 times
    Been thanked: 21 times
    Puanlar: 114

    Evet ilginçtir ben de öyle bir şey duymadım. Yani ilginç olması , aynı claymore yazılımı Windows ta gerektiriyor da Linux da neden gerktir miyor ?

  • #5334

    burakalkap
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 26 Nisan 2017
    Topics: 0
    Replies: 6
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    simple mining sitesinde rig ayarlarında belirli bazı havuzlar var

    ben örneğin eth+sia değil de eth+pascal kazmak istiyorum

    bunu simplemining ile yapmam mümkün mü?

    ikinci sorum birden fazla rigim var her rigi farklı wallet a bağlamak istiyorum mümkün müdür?

    teşekkürler

  • #5547

    Yasin Özçelik
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 26 Nisan 2017
    Topics: 32
    Replies: 183
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 13 times
    Puanlar: 106

    GPU0 t=63C fan=30%, GPU1 t=0C fan=30%, GPU2 t=55C fan=30%

    GPU0 22.290 Mh/s, GPU1 24.365 Mh/s, GPU2 22.289 Mh/s

    bu sıfır gösteren normal hızında kazım yapıyor fanlarıda dönüyotr yazılım neden böyle gösteriyor acaba.
    GPU0 22.290 Mh/s, GPU1 24.365 Mh/s, GPU2 22.289 Mh/s

  • #5649

    Emre BAŞAR
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 16 Mayıs 2017
    Topics: 3
    Replies: 7
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    simplemining usb gömerken hata alıyorum

    “Operation terminated at offset 1,121,910,784 LBA 2,191,232” diye bir hata veriyor sebebi nedir acaba?

    • #5656

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Bu hata yazma hatası. Muhtemel flashbellek sıkıntılı.

      Ya alan yetersiz,yada bellek sorunlu. Başka bir bellekte deneyin, belleği başka usbye takarak deneyin.

      tahaerakay.com

  • #5659

    Emre BAŞAR
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 16 Mayıs 2017
    Topics: 3
    Replies: 7
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    simplemining’ten dosya hatalı inmiş tekrar indirdim sorun düzeldi, fakat bu seferde “fb: switchin to mouveaufb from Vesa vga” diye bir hata verdi denedim cihazda AMD ekran kartı yok şuanda Nvidia kartlı bi cihazda deniyorum sanırım bundan kaynaklı.

  • #5663

    TahaErakay
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 62
    Replies: 271
    Has thanked: 1 time
    Been thanked: 11 times
    Puanlar: 2

    Görmez evet. zaten ilk fotoda göreceğiniz gibi hangi kartlarda çalıştığının ip ucu var.

    tahaerakay.com

    • #5672

      Emre BAŞAR
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 16 Mayıs 2017
      Topics: 3
      Replies: 7
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      Teşekkürler yarın kartlar geliyor tekrar deneyeceğim sorunsuz çalışır inşallah birde sormak istedim bir diğer konu simpleminig’de eth+dcr kazmak için windows’da kullandığımız kodun aynısını mı kullancaz ?

      “EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0xaf88ca7fb94f3c318c291ff0c11977b5d571af95.rig1 -epsw x -dpool dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Ring.Name -dpsw Şifre -tt 75 -tstop 75 -allpools 1 -dcri 25”

  • #5682

    TahaErakay
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 62
    Replies: 271
    Has thanked: 1 time
    Been thanked: 11 times
    Puanlar: 2

    Sorun olacağınız sanmam.

    evet sadece

    -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 0xaf88ca7fb94f3c318c291ff0c11977b5d571af95.rig1 -epsw x -dpool dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Ring.Name -dpsw Şifre -tt 75 -tstop 75 -allpools 1 -dcri 25

    kısmını yazmanız yeterli olacaktır.

    tahaerakay.com

    • #5790

      Emre BAŞAR
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 16 Mayıs 2017
      Topics: 3
      Replies: 7
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      Teşekkürler burst ile ilgili konunuzu okudum ubuntu üzerinden brust kazma imkanimiz yok sanirim suanda

    • #5829

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Simpleminingde burst madenciliği yok evet. Ama bilgisayarınıza ayrıyetten ubuntu yada lubuntu kurup denerseniz olabilir. Burst için bence ubuntuya gerek yok. Windows üzerinde gayet sağlıklı çalışıyor.

      tahaerakay.com

  • #5819

    ysakay
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 10
    Replies: 75
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Benim sistem durduk yere neden hem eth hem dcr kazıyor acaba bir fikri olan?

    Attachments:
    • #5824

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Komut satırına ne girdiyseniz onu kazar. demekki dual içinde kod dizilimi var.

      tahaerakay.com

    • #5831

      ysakay
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 10
      Replies: 75
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      Hocam günlerdir kazıyor. Komut satırında sadece eth var. 1 saat önce site gitti geldi böyle oldu.

    • #5837

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Dcr kazması için muhakkak dual komut girilmiştir. Yoksa kendi kendine kazmaz.  OPTIONS: wallets , miner selection kısmından birkezdaha bakın. Ordaki komut satırını paylaşın bakalım.

      Yazmadığı halde yapıyorsa çok saçma bir durum.

      tahaerakay.com

  • #5840

    ysakay
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 10
    Replies: 75
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    -wd 1 -r 1 -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal xxxxx8e37797b6fbd6347381865991d60a4f8d4/1 -esm 0 -epsw x -allpools 1 -mport -3333
    ETH: Share accepted (54 ms)!
    GPU0 t=55C fan=49%, GPU1 t=60C fan=49%, GPU2 t=54C fan=49%, GPU3 t=61C fan=49%, GPU4 t=49C fan=49%, GPU5 t=57C fan=49%
    DCR: 05/19/17-18:20:30 – SHARE FOUND – (GPU 4)
    DCR: Share accepted (197 ms)!
    ETH: 05/19/17-18:20:36 – SHARE FOUND – (GPU 1)
    ETH: Share accepted (53 ms)!
    DCR: 05/19/17-18:20:43 – New job from dcr.coinmine.pl:2222
    ETH: 05/19/17-18:20:43 – SHARE FOUND – (GPU 2)
    ETH: Share accepted (52 ms)!
    DCR: 05/19/17-18:20:45 – SHARE FOUND – (GPU 3)
    DCR: Share accepted (205 ms)!
    ETH: 05/19/17-18:20:46 – SHARE FOUND – (GPU 3)
    ETH: Share accepted (53 ms)!
    DCR: 05/19/17-18:20:46 – SHARE FOUND – (GPU 3)
    DCR: Share accepted (208 ms)!
    ETH: 05/19/17-18:20:46 – New job from eu1.ethermine.org:4444
    ETH – Total Speed: 159.146 Mh/s, Total Shares: 170, Rejected: 0, Time: 01:06
    ETH: GPU0 26.691 Mh/s, GPU1 26.676 Mh/s, GPU2 25.722 Mh/s, GPU3 26.711 Mh/s, GPU4 26.654 Mh/s, GPU5 26.692 Mh/s
    DCR – Total Speed: 4296.931 Mh/s, Total Shares: 204, Rejected: 1
    DCR: GPU0 720.664 Mh/s, GPU1 720.240 Mh/s, GPU2 694.489 Mh/s, GPU3 721.203 Mh/s, GPU4 719.655 Mh/s, GPU5 720.680 Mh/s
    DCR: 05/19/17-18:20:49 – SHARE FOUND – (GPU 3)
    DCR: Share accepted (210 ms)!
    ETH: 05/19/17-18:20:53 – New job from eu1.ethermine.org:4444
    ETH – Total Speed: 159.154 Mh/s, Total Shares: 170, Rejected: 0, Time: 01:07
    ETH: GPU0 26.691 Mh/s, GPU1 26.674 Mh/s, GPU2 25.740 Mh/s, GPU3 26.669 Mh/s, GPU4 26.689 Mh/s, GPU5 26.691 Mh/s
    DCR – Total Speed: 4297.155 Mh/s, Total Shares: 205, Rejected: 1
    DCR: GPU0 720.664 Mh/s, GPU1 720.200 Mh/s, GPU2 694.975 Mh/s, GPU3 720.053 Mh/s, GPU4 720.607 Mh/s, GPU5 720.656 Mh/s
    GPU0 t=54C fan=49%, GPU1 t=60C fan=49%, GPU2 t=54C fan=49%, GPU3 t=61C fan=49%, GPU4 t=48C fan=49%, GPU5 t=56C fan=49%
    ETH: 05/19/17-18:20:55 – SHARE FOUND – (GPU 2)
    ETH: Share accepted (54 ms)!
    Close

     

     

    dual kaz desen kazamam. Durduk yere böyle oldu. 8.1 de deniyorum yine olmuyor.

    • #5844

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      9.3 ‘e direk bunu yazın kaydedin.

      -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal sizinwallet.rigismi -epsw x -allpools 1

      tahaerakay.com

    • #5847

      ysakay
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 10
      Replies: 75
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal 35e5508e37797b6fbd6347381865991d60a4f8d4.1 -epsw x -allpools 1

       

      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      GPU0 t=26C fan=49%, GPU1 t=29C fan=49%, GPU2 t=25C fan=49%, GPU3 t=30C fan=49%, GPU4 t=24C fan=49%, GPU5 t=27C fan=49%
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <94.23.28.180> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <94.23.28.180> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      GPU0 t=26C fan=49%, GPU1 t=29C fan=49%, GPU2 t=25C fan=49%, GPU3 t=29C fan=49%, GPU4 t=23C fan=49%, GPU5 t=26C fan=49%
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <94.23.28.180> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      GPU0 t=26C fan=49%, GPU1 t=29C fan=49%, GPU2 t=25C fan=49%, GPU3 t=30C fan=49%, GPU4 t=24C fan=49%, GPU5 t=26C fan=49%
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <188.165.209.115> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <188.165.209.115> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      GPU0 t=26C fan=49%, GPU1 t=29C fan=49%, GPU2 t=25C fan=49%, GPU3 t=29C fan=49%, GPU4 t=23C fan=49%, GPU5 t=26C fan=49%
      ETH: Stratum – connecting to ‘eu1.ethermine.org’ <188.165.209.115> port 4444
      ETH: Stratum – Connected (eu1.ethermine.org:4444)
      ETH: Share rejected!
      ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec…
      GPU0 t=26C fan=49%, GPU1 t=29C fan=49%, GPU2 t=26C fan=49%, GPU3 t=29C fan=49%, GPU4 t=23C fan=49%, GPU5 t=26C fan=49%
      Close

       

      şimdi hiç kazmıyor

    • #5849

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Aynısı bende çalışıyor.

      -epool eu1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal sizinwallet.rigismi -epsw x -allpools 1

      Eu olarak değiştirip yani eu1.ethermine.org:4444 şöyle deneyin birde.

      tahaerakay.com

  • #5842

    ysakay
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 10
    Replies: 75
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Hocam birde unutmadan. Kendi kendine 1100/1900 e çekiyor ayarları. Kaç gündür stabil kastığım ayarlar  1144/2150

  • #5851

    TahaErakay
    Yönetici
    Offline
    Registered On: 24 Nisan 2017
    Topics: 62
    Replies: 271
    Has thanked: 1 time
    Been thanked: 11 times
    Puanlar: 2

    tahaerakay.com

    • #5853

      ysakay
      Katılımcı
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 10
      Replies: 75
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 0 times
      Puanlar: 0

      Deniyorum hocam. Sizden ricam şu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Ben aynı zamanda çalışan biriyim. Bu sisteme malesef uzaktan müdahale etme şansımız pek yok. Windowsa mecburum yine.

      Windows Izdırabı

  • #11503

    slckgms
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 10 Temmuz 2017
    Topics: 1
    Replies: 9
    Has thanked: 3 times
    Been thanked: 1 time
    Puanlar: 0

    Merhabalar,

     

    Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Yalnız kafama takılan bir şey var. Bir kaç gündür simplemining ile kazım yapıyorum ama bu simplemining üzerinde fee balance ve deposit fee bölümlerinin anlamı nedir. Simplemining için belli bir ücretmi yatırmamız gerekiyor? çünkü fee balance im dün 0.2$ iken bugün 0.1$ a düştü? Bunların anlamı nedir acaba.

     

    • #11559

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Rig başı aylık 2 dolar ücret kesmekte simplemining.

      tahaerakay.com

  • #11836

    Toprak35
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 07 Temmuz 2017
    Topics: 4
    Replies: 9
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    anlayamadığım kısım bu sistemle wifi kullanabilir miyiz?

    ben interneti kablosuz kullanmayı düşünüyorum da?

  • #12640

    Fatih YILMAZ
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 12 Mayıs 2017
    Topics: 1
    Replies: 4
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 3

    @tahaerakay hocam, simple miningde exp, lbc, vtc, ftc, dbg, ubiq, pascalcoin gibi coinlerin kazımı yapılabilmekte midir, claymoredaki kodların aynısı simplede geçerli mi oluyor, suprnova gibi havuzlar eklediğimizde havuza üyelik açıp worker ve pasmsword tanımlamak gerekmiyor mu etc+lbc nasıl kazabiliriz yardımcı olabalir misiniz

    • #12764

      TahaErakay
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 24 Nisan 2017
      Topics: 62
      Replies: 271
      Has thanked: 1 time
      Been thanked: 11 times
      Puanlar: 2

      Bu sistem sadece eth gibi coinler için değil. claymore miner var zaten sistemde. claymotre ile kazılabilen tüm coinleri kazabilirsiniz. Onun haricinde miner listte zaten göreceğiniz gibi çeşitli minerler mevcut, genel miner olabileceği gibi coine has miner koyduklarınıda göreceksiniz. Suprnova gibi havuzları kullanacaksanız tabikide worker falan oluşturmanız gerekiyor bunuda simpledeki minere yazmanız gerekiyor.

      tahaerakay.com

  • #13980

    akyol
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Ekim 2017
    Topics: 0
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    ZCLASS kazan varmı ? Nvidia için kod lazım simple mining için.

    • #14028

      Yasin Özçelik
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 26 Nisan 2017
      Topics: 32
      Replies: 183
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 13 times
      Puanlar: 106

      @tolgaakyyol Suprnova pool kullanarak simplemining üzerinden claymore kullanarak kazabilirsin. örnek kod aşağıda
      ZecMiner64.exe -zpool zcl.suprnova.cc:4042 -zwal YourUsername.YourWorker -zpsw YourWorkerPass -allpools 1

  • #14044

    akyol
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Ekim 2017
    Topics: 0
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    @Yasin ÖZTEKİN Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için kodu girdiğim halde UNKNOWN OPTION tlgakyl.akyol
    UNKNOWN OPTION -zpsw
    UNKNOWN OPTION 2010
    Binary file (standard input) matches
    Close
    bu şekilde bir hata almaktayım claymore 9.3

    • #14050

      Yasin Özçelik
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 26 Nisan 2017
      Topics: 32
      Replies: 183
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 13 times
      Puanlar: 106

      Simplemining üzerinde Zec miner var onu kullanıyorsunuz dimi?

  • #14054

    akyol
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Ekim 2017
    Topics: 0
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    @Yasin ÖZÇELİK zec minner olarak ewfb-0.3.4b versionu ile denedim nvdia olduğu içiçn ekran kartları?

    • #14056

      Yasin Özçelik
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 26 Nisan 2017
      Topics: 32
      Replies: 183
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 13 times
      Puanlar: 106

      ZecMiner64.exe -zpool zcl.suprnova.cc:4042 -zwal YourUsername.YourWorker -zpsw YourWorkerPass -allpools 1
      bu kodu
      -zpool zcl.suprnova.cc:4042 -zwal YourUsername.YourWorker -zpsw YourWorkerPass -allpools 1
      bu şekilde değişsene. Birde öyle denesene yani ZecMiner64.exe başından silerek. Linuxte herhalde onu kaldırmak gerekiyordu.

    • #14077

      Yasin Özçelik
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 26 Nisan 2017
      Topics: 32
      Replies: 183
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 13 times
      Puanlar: 106

      @tolgaakyol ben senin EWFB yazdığını görmemişim kusura bakma.

      ./miner –server eu1-zcash.flypool.org:3333 –user Seninwallet.Rigismi –pass x –port 3333 –cuda_devices 0 1 2 3
      bunu denermisin.

  • #14059

    akyol
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Ekim 2017
    Topics: 0
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    Öyle de denedim ama hata oluyor Madenci çöktü hatasi alıyorum

  • #14113

    akyol
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 02 Ekim 2017
    Topics: 0
    Replies: 5
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 0

    iliginiz içiçn teşekkür ederim malesef şuan için nvida ile zclassic kodu uyumsuz gibi duruyor

  • #18152

    sergensolmaz
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 25 Şubat 2018
    Topics: 0
    Replies: 2
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 7

    merhaba

    benim sorum;

    simple mining’e aylık 2 dolar komisyonu yatırmazsak kazım yapmayı sonlandırıyor mu, yoksa sadece panele ulaşmayı mı kısıtlıyor ?

    şimdiden teşekkürler.

     

    • #18162

      Yasin Özçelik
      Yönetici
      Offline
      Registered On: 26 Nisan 2017
      Topics: 32
      Replies: 183
      Has thanked: 0 times
      Been thanked: 13 times
      Puanlar: 106

      Ücretsiz kullanım süresi bittiği zaman kazımı durduruyor. Rigler Offline görünüyor.

  • #18175

    sergensolmaz
    Katılımcı
    Offline
    Registered On: 25 Şubat 2018
    Topics: 0
    Replies: 2
    Has thanked: 0 times
    Been thanked: 0 times
    Puanlar: 7

    çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.. 🙂

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Yeni Gönderiler

Slack Grubu

Slack tartışma kanalımıza katılabilirsiniz. https://baybil.net/slack-davetiyesi/




baybil.net – Yotube Kanalı